Meni
V večjo ponev segrejemo kokosovo olje, dodamo narezano čebulo, česen, narezan ingver, cimetovo palčko, janež in semena koriandra. Vse skupaj hitro popražite (cca 2 minuti) na srednje visoki temperaturi.
V ponev dodajte 6 žlic vode, tamari omako in pustite ds se kuha kakšno minuto, nato dodajte zeleno.
Zraven zakuhajte še zeleno jušno kocko.
Narežite šampinjone, blitvo, svež koriander in stročji fižol.
Ko mešanica v ponvi zavre, ji dodajte stročji fižol, ½ koriandra, šampinjone, blitvo. Kuhajte še kakšno minuto, nato dodajte polovico limetinega soka in riževe rezance in dalje kuhajte še 3-4 minute.
Okrasite s trakovi tofuja in preostankom sesekljanega koriandra. Po želji lahko jed še malo začinite, tako da dodate še čili.




Bodi na tekočem. Prijavite se na naše e-novice.
Prebral sem in se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja.
© 2025, Reliveshop Vse pravice pridržanje.