Priprava
- Veganski
- Brez sladkorja
- Z oreščki
- Vsebuje gluten
Sestavine
- pest chia semen
- pest indijskih oreščkov
- pest lanenih semen
- dateljnova pasta
- sezonsko sadje (borovnice)
- 2dcl riževega mleka
- 1 žlica javorjevega sirupa
- Noževa konica burbonske vanilije (svež strok)
- ščep sode bikarbone /pecilnega praška
- 1,5 žlice javorjevega sirupa
- 1 žlica arašidevega masla
- 2 skodelici polnozrnate pirine moke
Korak 1
- Chia semena, indijske oreščke, lanena semena in dateljnovo pasto čez noč namočimo v 1dcl vode.
- Dodamo sadje (borovnice), arašidovo maslo, javorjev sirup in vse skupaj zmiksamo.
- V zmiksano maso dodamo riževo mleko, vanilijo in primešamo pirino moko s sodo bikarbono.
- Zmešamo, da dobimo gladko maso.
- Z žlico maso prenesemo v model pekača za muffine in dodate sveže sadje (borovnice).
- Pečemo 25 minut na 180 stopinj celzija.
- Choosing a selection results in a full page refresh.